In a gentle way, you can shake the world / Mahatma Ghandi

maria-krutikowOver mezelf: ik ben ir. Maria Kuiters-Krutikow, geïnteresseerd, nieuwsgierig, betrokken en verliefd op het leven. Geboren(1956) in Sopot in Noord-Polen.
Afgestudeerd aan de Technische Universiteit van Gdansk (1981), door de politieke situatie in 1984 emigreerde ik naar Nederland. Tot 1993 was ik werkzaam als zelfstandig adviseur en in dienst van de overheid op het gebied van milieuvraagstukken. Na de geboorte van mijn twee kinderen besloot ik mijn hart en passie voor het verbeteren van de levenskwaliteit op Aarde volledig te volgen.

Ik kan terug kijken op een zeer succesvol en gelukkig leven tot nu toe. Ik ben geen uitdaging uit de weg gegaan en heb altijd het allerbeste gegeven en dat blijf ik ook doen. Geef nooit toe aan angst en vergelijking, de stille killers van elke droom.
De balans tussen verantwoordelijkheid en vrijheid probeer ik precies in het midden te laten. Het combineren van eigen dromen met gezinsleven is niet altijd eenvoudig.  Alle trainingen die ik geef zijn getoetst op mijn eigen ervaring. Elke keer opnieuw probeer ik het beste te geven en treed ieder persoon met gelijke interesse tegemoet. Ik houd heel veel van mensen en vind iedereen boeiend.