Al ruim 20 jaar geef ik met veel plezier yogalessen. Daarbij zijn voor mij belangrijk:

  • een persoonlijke benadering in kleine en gemengde groepen
  • variatie in de lessen, waarbij ik verschillende vormen van yoga toepas
  • gebruik van actuele wetenschappelijke kennis op het gebied van yoga, meditatie, neurowetenschappen en bewegingsleer

 

NIEUW: Naast yoga geef ik sinds kort ook hypnotherapie. Dit kan helpen bij het oplossen van trauma's, fobieen of pijnklachten. Verder begeleid ik mensen bij persoonlijke innovatie trajecten, bij veranderingen van baan of levenssituatie.

Het is mijn overtuiging dat mensen genezen, niet de ziektes. Vanuit mijn wetenschappelijke achtergrond ben ik geïnteresseerd hoe (zelf)genezingsprocessen werken. Ik kijk naar de profylactische werking van yoga en denken in al zijn aspecten. Hoe werkt dit uit bij mensen in crisissituaties? Hoe werkt het in veranderingsprocessen in het bedrijfsleven? Hoe benut je emotionele en spirituele intelligentie van iedere betrokkene?

Ontwikkelen, veranderen, genezen, bevallen, afvallen, gelukkig leven, al deze processen vragen om een actieve houding. Het kost 66 dagen om andere gewoontes aan te leren. Een goed gevoel voor humor en een dosis zelfdiscipline helpen daarbij. Mijn doel is dat elke persoon die met mijn benadering in aanraking komt zich beter voelt dan daarvoor. Dat iedereen een tevreden gevoel heeft dat verandering blijvend kan zijn. Dat mensen niet passief blijven toekijken, maar iets willen doen, ervaren, inzicht verkrijgen, alles wat ze te horen hebben gekregen gaan toepassen. Dat ze fouten durven maken en doorgaan, van goed naar best.